Hoe laat jij je naasten achter als je komt te overlijden?

Als ondernemer ben je vooral druk bezig om je onderneming te laten groeien. Door dit te doen ben je bezig om vermogen op te bouwen of heb je al een aardig vermogen opgebouwd. Echter vergeten veel ondernemers om de zaken zodanig te regelen dat ze bij een plotseling overlijden niet weten wat er met het vermogen gebeurt. Sterker nog; veel ondernemers weten niet eens wie hun wettelijke erfgenamen zijn en aan wie hun vermogen wordt nagelaten als ze komen te overlijden. Ook hebben ze vaak geen idee dat hun erfgenamen belasting moeten betalen zodra ze het vermogen erven.

“Veel ondernemers weten niet eens wie hun wettelijke erfgenamen zijn’’

Als je geen testament hebt opgemaakt bepaalt de wetgever hoe je vermogen verdeelt wordt.

Vind je dit wenselijk?
Lees in dit e-book hoe de wetgever je nalatenschap verdeelt en wie hij automatisch aanwijst als erfgenaam.

Share This Post!

Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken wat Prime Advisory Group voor u kan betekenen!

"*" indicates required fields

Naam*